Вижте актуални новини в anticancer-bg.com

За серията „Здравословно хранене” на компанията „Ървин Нейчърълс”

Навярно ще се запитате: ”За какво е бързото хранене? И що е това бързо хранене?”

„Отговорът е в серията „Rapid nutrition” на компанията „Ървин Нейчърълс”,която също е уникална марка на компанията . Подобно на другите прочути брендове/линии/ на  тази компания, тя е  серия от продукти, в които са събрани важни компоненти за  човешкото тяло в едно цяло.

Тази линия  включва в себе си комбинирането на продукти, а това комбиниране е обосновано  чрез научни постижения и изследвания. Според традицията на този производител, винаги се търсят чисти природни  съставки ,с по-добра  и по-бърза възможност на усвояване от организма.

За  максимален ефект ,линията ”Бързо хранене” е подготвена в специални бързо разтапящи се капсули, а течният гел на екстрактите  дава възможност до крайна степен да се усвояват хранителните и вещества.

Серията е произведена чрез новата бързо освобождаваща се гелтехнология - тя също е специален знак на  „Ървин Нейчърълс”.

Буквално за няколко минути в стомаха се освобождават пълноценни хранителни продукти, които „заработват” на бързи обороти по всички вътрешни системи на организма.

Можете да си представите колко полезна е тази храна, подбрана от природни продукти със специален тонизиращ, антиоксидантен и имуномодулиращ ефект, когато става дума за хора в тежко състояние, със силно отслабена имунна  система.

Бързо разтапящите се гел-капсули, напълнени със специалната  храна, също бързо освобождаваща се по уникалната гел-технология  е предназначена  за  организъм,който очаква да бъде подкрепен и подсилен в критичен момент - това е обяснението  и смисъла от създаването  на серията „Бързо хранене”.

За да бъде още по-бърз ефекта на гел-храната ,цялата серия продукти  с лесно поглъщащи се гел-капсули, е леко ароматизирана с ванилия или боровинки.

нагоре