Вижте актуални новини в anticancer-bg.com

Компанията  „Ървин Нейчърълс”

Приживе Лайнус Полинг възлага на един млад неизвестен фармацевт, с току-що създадена малка компания, да произвежда неговата поредица, продукти,наричана вече  „Златна витаминна линия”. Както младият фармацевт, така и неговата компания  днес са световно известни имена- Клий Ървин и „Ървин Нейчърълс”.

Само за няколко години компанията „Ървин Нейчърълс” увеличава продукцията си 8 пъти в сравнение с началния си старт.В основата на този изключителен успех е 50-годишния договор на Лайнус Полинг за производство на неговата „Златна витаминна линия и нутрицевтици”, основан на научните му принципи за ефективно и чисто здравеопазване Всичко, което се произвежда там, е на базата на препоръките, формулите и записките на Лайнус Полинг.

Днес компанията „Ървин Нейчърълс” предлага над 100 натурални продукта. Сред тях лидери по продажби и търсене са „Златната витаминна линия на д-р Полинг”, серията „Лечебно хранене” (особено продуктите ”Имуношилд/Имунен щит”), Пълно прочистване”, „Супер система шест, ”Инолтра”,новата серия „Бързо хранене” и т.н.

Компанията „Ървин Нейчърълс” е създател и основен дистрибутор на ред прочути брендове на натурални продукти:

  • „Формула”Хармония”;
  • „Секрети на природата”;
  • „Аплайд нутришън”;
  • „Д-r Linus Pauling Premium Vitamins”;
  • серия ”Rapide nutrition “ (Бързо хранене).

Продукцията на „Ървин Нейчърълс” е със сертификати от Международния фонд за благополучие, тя отговаря на най-високите изисквания на стандарта GPM * Good  manifacturing Practice*...Всички нейни продукти съдържат ингредиенти /съставни части/ от най-високо  природно качество, превъзхождащи обичайния за другите американски компании  стандарт USDA.

Тези продукти са в съответствие с изискванията на Управлението за контрол на храните и лекарствата на САЩ  (прословутата FDA) и на Световната здравна организация.

Продукцията на „Ървин нейчърълс” се продава в над 50 страни на света (сега е вече и в България).

нагоре